Γενικά

Νίκη με ανατροπή η Αλ Νασρ, γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Αλ Νασρ εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Αλ Σουντανί και μέσα σε ένα επτάλεπτο 79’και 86’ ανέτρεψε το σε βάρος της σκορ, επικρατώντας 2-1 της Άμπχα. Ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ρονάλντο.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ και τον Άντερσον Ταλίσκα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, η Αλ Νασρ ξεπέρασε με ανατροπή 2-1 το εμπόδιο της Άμπχα σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 26’ από γκολ του Άνταμ, εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την αποβολή του Αλ Σουντανί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80’ και πήραν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, με τους οποίους διατηρούνται σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Αλ Ιτιχάντ.

Με κάθε τρόπο χρειαζόταν τη νίκη η Αλ Νασρ προκειμένου να μην χάσει έδαφος στο κυνήγι της Αλ Ιτιχάντ, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε επικρατήσει και είχε αυξήσει την διαφορά της από την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στους 4 πόντους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, η οποία παρά το γεγονός ότι είδε το VAR να της χαμογελά στο έβδομο λεπτό και να ακυρώνει το γκολ του Αλ Αντίκι, έμεινε τελικά πίσω στο σκορ στο 26’ με σκόρερ τον Άνταμ.

Με την πίεση πλέον να βαραίνει τους γηπεδούχους η αναμέτρηση θα περιοριστεί σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και λίγες πραγματικά καλές στιγμές. Όλα αυτά μέχρι το 79’, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα στήσει την μπάλα μερικά μέτρα έξω από την περιοχή και με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ-οβίδα θα νικήσει τον Νταβίς Επασί, Καμερουνέζο πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ και θα φέρει την αναμέτρηση στα ίσα.

Ταυτόχρονα θα ακολουθήσει η αποβολή του Αλ Σουντανί στο 80΄. Με αριθμητικό μειονέκτημα η Άμπχα δεν θα καταφέρει να κρατήσει την Αλ Νασρ μακριά από την περιοχή της και στο 86 ο Αργεντινός διαιτητής της αναμέτρησης , Φερνάντο Ραπαλίνι, θα δείξει την άσπρη βούλα.

Ο Πορτογάλλος σούπερ σταρ θα παραχωρήσει «ιπποτικά» την μπάλα στον συμπαίκτη του Άντερσον Ταλίσκα που επέστρεψε από τραυματισμό και ο 32χρονος Βραζιλιάνος θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα θα γράψει το τελικό 2-1 και θα χαρίσει στους γηπεδούχους το τρίποντο της νίκης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x