Γενικά

«Βόμβα» της «Marca»: Μετά τον Ρονάλντο πάει και για Σέρχιο Ράμος η Αλ Νασρ!

«Βόμβα» από την Ισπανία καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αλ Νασρ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Σέρχιο Ράμος, μετά την -ενδεχόμενη- μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συμπαίκτες και πάλι θέλει κάνει η Αλ Νασρ τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος, με τους Σαουδάραβες σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα να κινούνται άμεσα για την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τη «Marca», η Αλ Νασρ που βρίσκεται μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση του «deal» με τον «CR7», κινεί τις διαδικασίες προκειμένου να πείσει τον άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι όπου και «εκπνέει» το συμβόλαιο του με τη γαλλική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται πως ο τόσο ο πρόεδρος όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, αναμένεται να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη στο πλαίσιο και άλλων πρότζεκτ, με τη συνθήκη να παρουσιάζεται ως η τέλεια ευκαιρία να διαπραγματευτεί με την πλευρά του παίκτη.



Ο Σέρχιο Ράμος έχει αφήσει πίσω του την περσινή καταστροφική -λόγω τραυματισμών- σεζόν (13 συμμετοχές, δύο γκολ), όντας βασικός και αναντικατάστατος τη φετινή χρονιά, μετρώντας ήδη 21 εμφανίσεις με ένα γκολ και μια ασίστ.

Στα 36 του και με τη χρηματιστηριακή του αξία να βρίσκεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ φαίνεται πως μπορεί ακόμα να ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Το συμβόλαιο του με τους παριζιάνους ωστόσο φτάνει στο τέλος του το προσεχές καλοκαίρι και μένει να φανεί εάν θα ανανεωθεί ή ο παίκτης θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x