Oλλανδία

Ράγισε καρδιές ο Αλέ: «Είμαι εδώ για να πω ότι είμαι καλά και ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα»

Το βραβείο του πρώτου σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος πήρε ο Σεμπαστιάν Αλέ για τα κατορθώματά του την περσινή σεζόν και συγκίνησε με τα όσα είπε κατά τη στιγμή της βράβευσής του.

Μέρα βραβείων στην Ολλανδία και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν ο Σεμπαστιάν Αλέ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie για τη σεζόν 2021/22 και φυσικά όλοι περίμεναν τη στιγμή που θα καλούνταν στο βήμα για να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο 28χρονος φορ λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του στην Ντόρτμουντ διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο στους όρχεις και μάλιστα στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ήταν κακοήθης. Πρόσφατα, υποβλήθηκε σε θεραπεία και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στη ζωή του και κάποια στιγμή λύγισε, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα.

Αρχικά, αφού ο παρουσιαστής τον χαρακτήρισε ως τον νέο Τζέιμς Μποντ, ο Αλέ είπε ότι νιώθει καλά και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είμαι εδώ. Ήθελα να δείξω σε όλους ότι ακόμα κι αν αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, εγώ είμαι καλά. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα. Περπατάω και νιώθω πολύ καλά».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Αλέ επέμενε να είναι στην εκδήλωση και ρώτησε τον παίκτη για ποιον λόγο επέμενε σε αυτή την επιθυμία του. «Είναι η πρώτη φορά που θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα βραβείο που κατάφερα να το κατακτήσω και θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν να γίνει αυτό εφικτό. Παράλληλα, ήθελα να δείξω πόσο καλά είμαι».

«Σίγουρα, οι δύο-τρεις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο και άλλες δυο-τρεις μετά δεν ήταν οι καλύτερες στιγμές. Αλλά όλοι ήταν εκεί. Η γυναίκα μου, ο φυσικοθεραπευτής μου, με βοηθούσαν να είμαι εντάξει. Οι άνθρωποι του Άγιαξ, οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ… (σ.σ. σε εκείνο το σημείο λύγισε, γελώντας παράλληλα). Σίγουρα, δεν είναι κάθε μέρα εύκολη. Με συγχωρείτε… Τώρα νιώθω καλά. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα»
, είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος επιθετικός που είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Δείτε τη στιγμή της βράβευσής του:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x