Ιταλία

Αλέγκρι: «Πάντα έλεγα πως η Ίντερ είναι το φαβορί για το σκουντέτο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Ίντερ και εκθείασε τους «νερατζούρι».

Στο μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους, οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 1-0 και έγιναν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως πάντα πίστευε πως η Ίντερ είναι εκείνη που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, έβαλαν γκολ ενώ εμείς χάσαμε την ευκαιρία που είχαμε με τον Βλάχοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος το ματς άνοιξε και έγινε πιο συναρπαστικό, αφού είναι επικίνδυνοι όταν βγαίνουν στην κόντρα. Πρέπει να βελτιωθούμε αλλά μπορώ μόνο συγχαρητήρια να δώσω στα παιδιά για αυτό που έκαναν»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν περιμέναμε τον περασμένο Ιούνιο να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση τώρα, καθώς Ίντερ και Γιουβέντους προέρχονταν από εντελώς διαφορετικές σεζόν.

Είμαστε ικανοποιημένοι που τα πηγαίνουμε τόσο καλά και θυμωμένοι με την ήττα, αλλά έλεγα πάντα πως η Ίντερ είναι το φαβορί για το σκουντέτο και μένω σε αυτή την άποψη. Εάν πάρουμε μερικά ματς και μείνουμε κοντά τους, αυτό θα είναι καλό. Η Μίλαν περιμένει επίσης στη γωνία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x