Γενικά

Αλέγκρι: «Θα επιστρέψω τον Οκτώβριο στους πάγκους»

Την επιθυμία επιστροφής του στους πάγκους από την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε δηλώσεις που παραχώρησε στο AFP.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2019, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους. Ο καταξιωμένος προπονητής βρέθηκε στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να αναφέρεται πιθανό ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν προς το πρόσωπό του.

Κάτι τέτοιο διέψευσε ο Ιταλός προπονητής, σε δηλώσεις του στο AFP, αναφέροντας πως: « Δεν υπάρχει κάτι με την Παρί, θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς άλλους συναδέλφους να είμαι εδώ και να μιλάω με τον Λεονάρντο.

Είμαι στο Παρίσι, μία υπέροχη πόλη, για να παρουσιάσω το βιβλίο μου, κυρίως τις ιστορίες που δεν είναι γνωστές και τις εμπειρίες μου. Ακόμα δεν ξέρω κάτι για το μέλλον μου», ανέφερε ο Αλέγκρι, προσθέτοντας πως: «Τον Σεπτέμβριο χρειάζεται να επιστρέψω. Αν συνηθίσω να κάνω διακοπές, δεν θα δουλέψω πια. Για αυτό θα πρέπει να μελετήσω ξανά. Μελετώ αγγλικά για την προσωπική μου μόρφωση, επειδή όταν πηγαίνω στο εξωτερικό έχω πρόβλημα επικοινωνίας».

Επιμέλεια: Σωτήρης Τσώτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x