Πορτογαλία

Oι οπαδοί της Σπόρτινγκ μίλησαν: «Nα δοθεί δανεικός ο Αλεξανδρόπουλος»

Ψηφοφορία για το ποιο θεωρούν πως πρέπει να είναι το μέλλον του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου διοργάνωσαν στο Twitter οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση.

Το μέλλον της ομάδας τους έχουν αρχίσει να κοιτούν οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά και την απώλεια του τίτλου αλλά και την αποτυχία για συμμετοχή στο Champions League.

Έτσι οι φίλοι των «λιονταριών» αναλύοντας τις αιτίες που οδήγησαν στην αποτυχημένη σεζόν, διοργάνωσαν στο Twitter μια ψηφοφορία παραθέτοντας ονόματα ποδοσφαιριστών και εκφράζοντας τη δική τους άποψη για το ποια θα πρέπει να είναι η διαχείριση τους αλλά και ο ρόλος τους στο νέο ρόστερ της ομάδας.

Όπως ήταν φυσιολογικό το όνομα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου δεν έλειψε από τη συγκεκριμένη διαδικασία, με τους Πορτογάλους οπαδούς να καλούνται να απαντήσουν στο αν θα πρέπει ο νεαρός Έλληνας χαφ να πωληθεί, να παραμείνει ή να παραχωρηθεί ως δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη αφού η επιλογή του δανεισμού συγκέντρωσε το 54,8% επιθυμεί ο διεθνής άσος να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη σεζόν του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τη φανέλα της Σπόρτινγκ δεν ήταν η καλύτερη καθώς ο 21χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε σε συνολικά 13 ματς με την πρώτη ομάδα, ωστόσο εξαιτίας ενός τραυματισμού έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα, με τον προπονητή των «λιονταριών» Ρούμπεν Αμορίμ να τον υποβιβάζει στη Β' ομάδα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x