Με κολακευτικά σχόλια για τον προπονητή του στην εθνική Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, μίλησε στην «Teledeporte» ο Πάκο Αλκάθερ, αμέσως μετά την εύκολη επικράτηση των «φουριας ρόχας» κόντρα στους Ουαλούς.
«Μας εμπνέουν αυτά που μας λέει. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε», τόνισε ο διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ.
Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ο Ισπανός άσος ανέφερε: «Παίξαμε πολύ καλά, εκτός από τη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου σκοράροντας, παρόλο που πιστεύω ότι τα γκολ ανήκουν σε όλη την ομάδα».
Τέλος, ο Αλκάθερ είπε για την εκτελεστική του δεινότητα: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, το ότι παίρνω λεπτά συμμετοχής, όμως πάνω απ’ όλα είναι η καθημερινή δουλειά που κάνω όταν δεν παίζω για να είμαι πάντα έτοιμος».
Επιμέλεια : Νέστορας Τρύφωνας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






