Oλλανδία

Καταιγιστική Άλκμααρ «έπνιξε» την Αλμίρε με ηγέτη Παυλίδη!

Eπιστροφή στις νίκες με «καυτό» Βαγγέλη Παυλίδη για την Άλκμααρ! Ο Έλληνας επιθετικός ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει 4-1 της Αλμίρε για την 15η αγωνιστική!

Αφού έχασε βαθμούς από Oυτρέχτη και Ναϊμέγκεν, η Άλκμααρ ανέκαμψε με... killer Παυλίδη! O Έλληνας επιθετικός ήταν και πάλι «καυτός» βοηθώντας την ομάδα του να επικρατήσει 4-1 της Αλμίρε για την 15η αγωνιστική της Eredivisie!

Ο διεθνής στράικερ ήταν ξανά απολαυστικός καθώς σημείωσε δυο εκπληκτικά γκολ με το ένα να είναι ωραιότερο από το άλλο και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, έχοντας ως «συγκάτοικο» τον Σαντιάγκο Χιμένες την Φέγενοορντ με 18 γκολ!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5' όταν μετά από φανταστική κυκλοφορία της μπάλας που θύμισε κάτι από το... τίκι-τάκα της Μπαρτσελόνα, ο Παυλίδης με άψογο διαγώνιο, συρτό σουτ έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.



Στο δεύτερο μέρος η Αλμίρε πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 56' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Εμπέ Σο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.



Ωστόσο η απάντηση της Άλκμααρ ήταν άμεση καθώς 10 λεπτά αργότερα ο Ντε Βιτ από ασίστ του Πενέτρα έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ.



H Άλκμααρ τελείωσε το ματς στο 80' με το γκολ του Βόλφε για το 3-1, όμως το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος ο Παυλίδης.

Ο Έλληνας στράικερ με ένα «αλήτικο» πλασέ, έσκαψε την μπάλα η οποία χτύπησε και στα δυο δοκάρια και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 4-1!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x