Ισπανία

Αλλάζει η Μπαρτσελόνα

Αναμορφώνεται η Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Ενρίκε, που ίσως και σήμερα να ανακοινωθεί. Στόχος η απόκτηση κλασικού φορ, με τον Γιορέντε ψηλά στη λίστα. Προχωρά του Λαπόρτ. Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε με την απώλεια του πρωταθλήματος ήταν εφιαλτική για την Μπαρτσελόνα. Η ανάγκη να αλλάξουν πολλά είναι εμφανής και οι αλλαγές δεν θα σταματήσουν στην τεχνική ηγεσία, την οποία αναλαμβάνει ο Λουίς Ενρίκε με την επισημοποίηση της πρόσληψής του ακόμη και σήμερα.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο νέος προπονητής έχει ζητήσει την απόκτηση κλασικού φορ. Η «Μπάρτσα» δεν έχει τέτοιον από τη στιγμή που αποχώρησε ο Νταβίντ Βίγια για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα πρώτος στη λίστα του Λουίς Ενρίκε είναι ο Φερνάντο Γιορέντε, που ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν με τη Γιουβέντους.

Παράλληλα, η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να καταβάλει στην Μπιλμπάο τη ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 20χρονο Γάλλο στόπερ Εμερίκ Λαπόρτ.

Σε ό,τι αφορά το υπάρχον ρόστερ, προ των πυλών της εξόδου είναι τρία μεγάλα ονόματα, για τα οποία αναζητούνται προτάσεις: Ντάνιελ Άλβες, Σεσκ Φάμπρεγας και Αλέξις Σάντσες. Την ίδια ώρα, μόλις πέντε παίκτες είναι ακλόνητοι σε κάθε περίπτωση: οι Πικέ, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι και Νεϊμάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x