Πορτογαλία

Παρέμεινε κορυφή κι αήττητη και περιμένει για… παρέα η Πόρτο

Έστω και δύσκολα, η Πόρτο νίκησε 1-0 στην έδρα της Εστρέλα Αμαδόρα για την πέμπτη αγωνιστική της Primeira Liga, παρέμεινε αήττητη και θα βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή της βαθμολογίας τη Δευτέρα.

Έκανε το καθήκον της και περιμένει η Πόρτο. Οι «δράκοι» νίκησαν 1-0 στην Αμαδόρα τη νεοφώτιστη Εστρέλα στο πρώτο χρονικά ματς της πέμπτης αγωνιστικής της Primeira Liga, διατήρησαν το αήτητο με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και θα βρίσκονται σίγουρα στην κορυφή της βαθμολογίας με το πέρας του προγράμματος, περιμένοντας παράλληλα τι θα κάνουν οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στη Μορεϊρένσε την Κυριακή στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και Μποαβίστα στο «Ντο Μπέσα» τη Δευτέρα κόντρα στην Τσάβες, ώστε να δουν αν θα έχουν «συγκάτοικους» στην πρώτη θέση η όχι, παίρνοντας και την απαραίτητη ψυχολογία για το ματς της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ την ερχόμενη Τρίτη.

Από την πλευρά τους, οι νεοφώτιστοι παρέμειναν κοντά στις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και σκόραραν με τον Ταρεμί στο 29’, στην επανάληψη πιέστηκαν, όμως δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα κι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Παρασκευή 15/9
Αμαδόρα-Πόρτο 0-1

Σάββατο 16/9
Ρίο Αβε-Φαμαλικάο 17:30

Φαρένσε-Μπράγκα 20:30

Βιζέλα-Μπενφίκα 22:30

Κυριακή 17/9
Αρούκα-Κάσα Πία 17:30

Ζιλ Βισέντε-Εστορίλ

Γκιμαράες-Πορτιμονένσε 20:00

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μορεϊρένσε 22:30

Δευτέρα 18/9
Μποαβίστα-Τσάβες 22:15

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x