Ισπανία

Άμεσα η συνάντηση Μέσι-Κούμαν για το μέλλον του Αργεντινού!

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει γρήγορα από τις διακοπές του για να συζητήσει με τον Ρόναλντ Κούμαν για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα.

Άμεσα θα γίνει η συνάντηση του Λιονέλ Μέσι με τον Ρόναλντ Κούμαν για να ξεκαθαρίσει το αν ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα παραμείνει στο ρόστερ των Καταλανών.

Σύμφωνα με το αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο TyC Sports, o Ρόναλντ Κούμαν επιθυμεί να οριστικοποιηθεί άμεσα η παραμονή του Μέσι στο σύλλογο για να μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν που ξεκινά σε τρεις εβδομάδες. Συνεπώς, ο Μέσι αναγκάζεται να διακόψει τις διακοπές του για να συναντήσει τον προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο 33χρονος σούπερ σταρ είναι πολύ απογοητευμένος από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό και την ήττα με 2-8 από την Μπάγερν Μονάχου και έχει πολλές αμφιβολίες για την παραμονή του στο σύλλογο που έχει παίξει σε όλη του την καριέρα.

Έτσι, ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» περιμένει να ακούσει ένα συγκεκριμένο πλάνο από τον νέο προπονητή των «μπλαουγκράνα» προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση για την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει τις προσεχείς μέρες και αναμένεται να τεθούν από τάπητος το πλάνο του Ολλανδού τεχνικού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο ρόλος του Λιονέλ Μέσι σε αυτό.

Αφού ξεκαθαρίσει το ζήτημα της παραμονής ή όχι του αρχηγού των Καταλανών στην ομάδα, ο 57χρονος προπονητής θα συναντηθεί και με τους άλλους αρχηγούς της ισπανικής ομάδας, δηλαδή κατά σειρά Πικέ, Μπουσκέτς και Σέρτζι Ρομπέρτο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x