Γενικά

Αμφισβητώντας ανοιχτά τον προπονητή: Από τον Ζλάταν στον Ριβάλντο και από τον Ρόι Κιν στον Σεφτσένκο

Ο Ρομέλου Λουκάκου αμφισβήτησε δημόσια τον προπονητή του στην Τσέλσι. Θυμηθείτε αντίστοιχες περιπτώσεις από τον ελλαδικό και διεθνές χώρο όπου ποδοσφαιριστές και προπονητές βρέθηκαν απέναντι.

Είναι η μοίρα του προπονητή να κρίνεται από τα αποτελέσματα και το έργο του. Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις που η τύχη του δεν θα κριθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά από τις σχέσεις του με τα μεγάλα αστέρια της ομάδας και το αν έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.

Κανένας προπονητής στον κόσμο δεν μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στα αποδυτήρια, αν δεν τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη η διοίκηση και αν δεν το δείχνει με κάθε τρόπο αυτό, αν δεν στέλνει το μήνυμα στους παίκτες ότι αφεντικό των αποδυτηρίων είναι ο κόουτς. Όταν βέβαια μιλάμε για προσωπικότητες με μεγάλο εγώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένας προπονητής ή ποδοσφαιριστής αμφισβητεί την δουλειά του άλλου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ρομελου Λουκάκου ο οποίος τα «έχωσε» στον Τούχελ αφήνοντας ανοικτή την πόρτα για μια πιθανή έξοδο από την Τσέλσι, το BN Sports ανατρέχει σε ανάλογες περιπτώσεις που παίκτης ήρθε σε αντίθεση με τον προπονητή του προκαλώντας είτε αλλαγή προσώπου στην άκρη του πάγκου, είτε την καρατόμηση του ίδιου του πρωταγωνιστή.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x