Ελλάδα

Αμπάτε: «Έκανε μεγάλο ματς ο Ολυμπιακός, το δεύτερο γκολ μάς έκοψε τα πόδια»

Τα συγχαρητήριά του στην Κ19 του Ολυμπιακού για νίκη επί της ομάδας του και την κατάκτηση του Youth League, έστειλε μέσω δηλώσεών του ο προπονητής της Μίλαν, Ινάσιο Αμπάτε.

Έβγαλε... το καπέλο στην Κ19 του Ολυμπιακού ο Αμπάτε!

Μέσα από δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του τελικού του Youth League, ο προπονητής της ομάδας Νέων της Μίλαν ανέφερε ότι ο τελικός κρίθηκε από κάποιες στιγμές, τόνισε ότι το δεύτερο γκολ «έκοψε τα πόδια» των ποδοσφαιριστών του και παραδέχθηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεγάλο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μίλαν:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόοδο των παιδιών, για τη διαδρομή που έκαναν. Αναμφίβολα, από τη στιγμή που φτάνεις στον τελικό ελπίζεις να κατακτήσεις το τρόπαιο, όμως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας που έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ειλικρινά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, κρίθηκε από κάποιες στιγμές: το πέναλτι. Είχαμε την ποιότητα για την ανατροπή αλλά πολύ γρήγορα δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι όμως τα πράγματα, πρέπει να γιατρέψουμε τις πληγές μας, να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας και να προχωρήσουμε. Το δεύτερο γκολ μάς έκοψε τα πόδια. Βλέπετε σήμερα πως και δύο χιλιάδες σουτ να κάναμε προς την αντίπαλη εστία, δεν θα βάζαμε γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες, αξίζαμε τουλάχιστον ένα γκολ, όμως έτσι κύλησαν τα πράγματα.

Δεν έχει πια νόημα να το σκεφτόμαστε άλλο. Πρέπει ειλικρινά να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας επειδή και για αυτούς ήταν ένα ιστορικό αποτέλεσμα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x