Ισπανία

«Άκυρο» του Αμπέλ Φερέιρα στη Βαλένθια - Παραμένει πιστός στην Παλμέιρας!

Ο Αμπέλ Φερέιρα απέρριψε πρόταση από τη Βαλένθια, καθώς θέλει να παραμείνει στην Παλμέιρας μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Πιστός στην Παλμέιρας φαίνεται να είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, καθώς απέρριψε πρόταση από τη Βαλένθια προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι «νυχτερίδες» έκαναν κρούση στον 44χρονο προπονητή, ωστόσο εκείνος την απέρριψε, καθώς έχει αποφασίσει να παραμείνει στον σύλλογο της πατρίδας του έως τη λήξη του συμβολαίου του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Παράλληλα, στη «χώρα του καφέ» υπάρχει έντονη φημολογία πώς είναι ένας εκ των υποψηφίων για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, η οποία έχει μείνει... ακέφαλη, μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την αποχώρηση του Τίτε.

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται στην Παλμέιρας από τον Νοέμβριο του 2020 και έχει κατακτήσει τα... πάντα, διαθέτοντας στο παλμαρέ του δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα πρωτάθλημα Βραζιλίας, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ, αλλά και ένα Σούπερ Καπ Λατινικής Αμερικής!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x