Πρεμιέρα με οδυνηρή ήττα για τη Χαρτς στο φετινό πρωτάθλημα της Σκωτίας!
Η ομάδα του Αλέξανδρου Κυζιρίδη, ο οποίος έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του, προηγήθηκε νωρίς στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Αμπερντίν, όμως τελικά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, αφού δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις!
Ο ΜάκΕντι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 35ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στην «τελική ευθεία», ισοφαρίζοντας αρχικά στο 90' μετά από στημένη φάση και γκολ του Μάγιο, ενώ στο 90'+5' ο Νίσμπετ έκανε την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Έτσι, η σεζόν για τη Χαρτς, η οποία πέρσι έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στην Σκωτία, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, αφού είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της από τα προκριματικά του Champions League, με δύο ήττες (4-0 και 2-0) από την Στουρμ Γκρατς.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






