Γενικά

Αμυντικός έπαιξε γκολκίπερ και έγινε ήρωας στα πέναλτι

Ο Ροντρίγκο Σλέγκελ έκανε απίθανα πράγματα.

Η Ορλάντο Σίτι πήρε μια απίθανη πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στη Νιου Γιορκ Σίτι για τα playoffs του MLS. Ο αμυντικός Ροντρίγκο Σλέγκελ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς αναγκάστηκε να παίξει τερματοφύλακας και με μια απόκρουση στη διαδικασία των πέναλτι.

Με τη διαδικασία στο 4-3, με τις δυο ομάδες να έχουν εκτελέσει από τέσσερα πέναλτι, ο τερματοφύλακας του Ορλάντο, Πέντρο Γκαλές, πίστεψε πως είχε δώσει στην ομάδα του τη νίκη, αποκρούοντας το πέναλτι του Βαλεντίν Καστεγιάνος. Ωστόσο, έπειτα από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα-κόκκινη, στον Γκαλές καθώς είχε κινηθεί νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Ο προπονητής Όσκαρ Παρέγια θέλησε να περάσει στο ματς τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Μπράιαν Ρόου, ωστόσο δεν είχε δικαίωμα για αλλαγή! Έτσι, τα γάντια φόρεσε ο Αργεντινός αμυντικός.

Ο Καστεγιάνος εκτέλεσε εκ νέου το πέναλτι, σκοράροντας αυτή τη φορά και ισοφαρίζοντας σε 4-4, με τον Νάνι - πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - να μη βρίσκει δίχτυα και τη διαδικασία να πηγαίνει στον «ξαφνικό θάνατο». Το σκορ πήγε στο 5-5, με τον Σλέγκελ να αποκρούει το πέναλτι του Γκούντμουντουρ Θοράρινσον και τον Μπέντζι Μισέλ να ευστοχεί, χαρίζοντας στο Ορλάντο την πρώτη νίκη της ιστορίας του στα Playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x