Stoiximan Super League

«Αν αποκλειστούν οι ομάδες, θα νικήσουν οι εγκληματίες»

Αντίθετος με τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, τονίζοντας -στο BBC- πως αν συμβεί θα πρόκειται για νίκη εκείνων που παρανομούν.

Για ακόμη μια φορά έκανε σαφή την αρνητική του στάση ως προς το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Radio «World Football», o πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση ανάμεσα στην Πολιτεία, την UEFA και την FIFA. Παράλληλα, τόνισε πως όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό ντροπιάζουν το ποδόσφαιρο, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν άτομα που προσποιούνται πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά.

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο του πιθανού αποκλεισμού των ελληνικών συλλόγων και της Εθνικής από τις διεθνείς διοργανώσεις, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως αυτό δεν θα δώσει λύσει αλλά θα βοηθήσει αυτούς που παρανομούν να νικήσουν.

Aναλυτικά:

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την συγκατάθεση, συζητώντας το θέμα μαζί με τον Υφυπουργό, την UEFA και την FIFA. Πάντως υπάρχουν δυσκολίες, αφού διοικητικά μέλη της ΕΠΟ κατηγορούνται για εγκληματικές ενέργειες. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί είναι απίστευτα ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα: «Θεωρούμε ότι πρόκειται για σοβαρή κατάσταση. Δεν γίνεται κάτι ουσιαστικό ώστε να βρεθεί λύση την στιγμή που υπάρχουν άτομα που προσποιούνται πως όλα βαδίζουν καλά, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο».

Για το σενάριο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων είπε: «Θεωρώ πως τυχόν απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από το Champions League και το Europa League, αλλά και ο αποκλεισμός των Εθνικών ομάδων, θα έχει καταστροφικές συνέπειες γιατί αν συμβεί τα άτομα που εγκληματούν θα βγουν νικητές»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x