Ισπανία

«Αν ο Νεϊμάρ πήγαινε στην Ρεάλ...»

Τις επιπτώσεις που θα είχε ενδεχόμενη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης επεσήμανε ο πατέρας του Βραζιλιάνου, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν είχε στα χέρια του πρόταση από την Κορίνθιας.

Εδώ και αρκετούς μήνες, στον Τύπο της Μαδρίτης, υπάρχουν συχνά - πυκνά σενάρια που αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ θέλει να «κλέψει» τον Νεϊμάρ μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα και να κάνει τον Βραζιλιάνο τον νέο Λούις Φίγκο.

Ο πατέρας του διεθνούς επιθετικού είχε διαψεύσει προ ημερών τα περί κρυφής συνάντησης με ανθρώπους των «μερένχες», χθες όμως, απέκλεισε μια και καλή το ενδεχόμενο ο γιος του να μετακινηθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

«Το όχι που είχαμε πει στην Κορίνθιας πριν από χρόνια, την αιώνια αντίπαλο της Σάντος, είναι σαν το όχι που λέμε τώρα στην Ρεάλ», ανέφερε αρχικά ο Νεϊμάρ ο πρεσβύτερος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή του Βραζιλιάνικου Εθνικού Κογκρέσου σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

«Ο Νεϊμάρ ποτέ δεν θα μπορούσε να πάει στην Κορίνθιας, γιατί αυτό θα τελείωνε την καριέρα του βάσει της εικόνας που είχε χτίσει στη Σάντος και των τίτλων που είχε κατακτήσει με την ομάδα. Το ίδιο θα γινόταν και τώρα, αν πήγαινε στην Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε, σε συζήτηση που είχε με τον Αντρές Σάντσες, πρώην πρόεδρο της Κορίνθιας και άνθρωπο που προσπάθησε να πάρει τον «Νέι» στους «τιμάο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νεϊμάρ θα επεκτείνει εντός των επόμενων εβδομάδων τη συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα» ως το 2022, με την ρήτρα του να ανεβαίνει από τα 190 στα 220 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x