Γενικά

Αναβλήθηκαν οι προκριματικοί στην Ασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνουν οι προκριματικοί αγώνες στην Ασία ενόψει του Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που θα γίνει στο Κατάρ, καθώς νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή των αγώνων είναι το 2021.

Η από κοινού απόφαση της ασιατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και της FIFA οδήγησε λόγω των κρουσμάτων και της πανδημίας που δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, στο να προγραμματιστούν οι εναπομείναντες αγώνες για τον επόμενο χρόνο.

Η πρώτη αναβολή των αναμετρήσεων μεταξύ των χωρών της Ασίας είχε οδηγήσει στο να προγραμματιστούν για αρχές Οκτωβρίου και Νοεμβρίου τα ματς, όμως, τα νεότερα δεδομένα δείχνουν πως ούτε τότε θα ολοκληρωθούν οι προκριματικοί.

«Με στόχο να προστατέψουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, FIFA και AFC (Ασιατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου) θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για να παρατηρούν στενά την κατάσταση στην ήπειρο και να βρουν νέες ημερομηνίες για τα εναπομείναντα ματς προκριματικών», ήταν η επίσημη τοποθέτηση και των δύο οργανισμών.

Χαρακτηριστικό είναι πως από την Ασία συμμετέχουν 46 χώρες που θα παλέψουν για την είσοδό τους στο Μουντιάλ του 2022 και οι αγώνες που είχαν ακυρωθεί και θα γίνονταν το φθινόπωρο, τώρα, μετατίθενται για το νέο έτος.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x