Ελλάδα

Ανάκληση της ποινής ζήτησε ο Μπέος

Αίτηση να ανακληθεί η ισόβια απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αίτηση να ανακληθεί η ισόβια απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η αίτηση αυτή εκδικάσθηκε την Τετάρτη και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η απόφασή αναμένεται μετά από περίπου 15 ημέρες.

Θυμιζουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε τιμωρηθεί το καλοκαίρι του 2011 μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Στην αίτησή που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρεται στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποβάλει τον Ολυμπιακό Βόλου από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τη μετέπειτα θέση της ΕΠΟ ότι αυτό συνέβη λόγω πολιτικών παρεμβάσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x