Ελλάδα

Ανακοινώνεται ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομά του.

Το όνομα του ανθρώπου που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου θα γίνει γνωστό μέχρι την Δευτέρα, όπως αναφέρει η Live Sport.

Είναι κοινό μυστικό πως η ΑΕΚ έχοντας εξασφαλίσει την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΕΠΣ είναι εκείνη που ουσιαστικά καθορίζει τις εξελίξεις και ο δικός της εκλεκτός θα είναι ο διάδοχος του Βαγγέλη Γραμμένου. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για τον άνθρωπο που θα επιλεγεί. Κάποιοι πρόεδροι ΕΠΣ εκτιμούν πως ο εκλεκτός μπορεί να μην προέρχεται από τους κόλπους κάποιας ένωσης και σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν αρκετά λευκά ψηφοδέλτια σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αν επιλεγεί κάποιος παράγοντας από ένωση, τότε έχει ακουστεί το όνομα του άλλοτε προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστου Σάββα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρκετές ΕΠΣ εκτιμούν πως ο Λευτέρης Αυγενάκης θα επιχειρήσει να βάλει… τρικλοποδιές στις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο που προβλέπει παραίτηση του Βαγγέλη Γραμμένου και αρχαιρεσίες άμεσα μόνο για τη θέση του προέδρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x