Stoiximan Super League

Ανακοινώνονται και… φεύγουν

Εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτηση του Μαζουάκου και του Ντοσεβί, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ενίσχυση του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο «made in France» και σήμερα θα ολοκληρώσουν άλλες δύο μεταγραφές από τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Αρτούρ Μαζουάκου (θα υπογράψει για πέντε χρόνια, 3+2) και εκείνη του Ματιέ Ντοσεβί που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα (και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις).

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν αναπροσαρμόσει τα πλάνα τους για τον κεντρικό χαφ, αφού παρουσιάζεται εμπλοκή στην υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι. Εφόσον δεν προχωρήσει τελικά η περίπτωση του Ελβετού μέσου, οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν εκείνες του Σάσα Κλίεσταν (της Άντερλεχτ) και του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε της Μπριζ.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκίνησε από χθες και σήμερα θα ξεκινήσει η δουλειά στο Ζέεφελντ, όπου «σίγουροι» θα πρέπει να θεωρούνται οι: Ρομπέρτο, Μέγερι, Χουτεσιώτης, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μπονγκ, Λυκογιάννης, Βούρος, Βατουσιάδης, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Τσόρι, Σαβιόλα, Γκαζαριάν, Βλαχοδήμος, Διαμαντάκος, Βέργος και Σάλιακας. Στην Αυστρία θα μεταβούν και οι Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί, ενώ ο Εντινγκά αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, έχει υποχρεώσεις με την εθνική Κονγκό.

Όσον αφορά τώρα τον Άλαν Πουλίδο, εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι ο Μεξικανός φορ θα βρεθεί στα γραφεία της Τίγκρες – συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του – και θα προσπαθήσει να αποκτήσει και επίσημα την ελευθερία του από την ομάδα του.

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό και το μόνο που ισχύει είναι ότι έχει άδεια μέχρι τις 18 του μήνα, όπως όλοι διεθνείς που συμμετείχαν στο Μουντιάλ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x