Ιταλία

Αναλαμβάνει την Κροτόνε ο Τζένγκα

Ο Βάλτερ Τζένγκα αναμένεται να αποτελέσει το νέο προπονητή της Κροτόνε.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους μετά από 13,5 μήνες είναι ο Βάλτερ Τζένγκα, καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψή του από την Κροτόνε.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ θα πάρει τη θέση του Ντάβιντε Νικόλα, ο οποίος απολύθηκε μετά τις τρεις σερί ήττες που κρατούν την ομάδα στους 12 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές.

Στο πρόσωπο του Βάλτερ Τζένγκα φαίνεται πως βρίσκει τον αντικαταστάτη του Ντάβιντε Νικόλα η Κροτόνε, με τον Ιταλό τεχνικό να ανακοινώνεται άμεσα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 57χρονος Τζένγκα είναι ένας γυρολόγος των πάγκων έχοντας περάσει για… μέρες και από το Αιγάλεω. Τελευταία του ομάδα ήταν η Γουλβς το 2016, ενώ στην Ιταλία έχει εργαστεί σε Κατάνια, Παλέρμο και Σαμπντόρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x