Ισπανία

Ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα ο Σεμέδο

Ο Νέλσον Σεμέδο βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025.

Έτοιμη να «δέσει» τον Νέλσον Σεμέδο φέρεται να είναι η Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρεται στα Μέσα Ενημέρωσης της Καταλονίας, ο Πορτογάλος μπακ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

Είναι μια υπόθεση που απασχολεί την ισπανική ομάδα εδώ και πολλούς μήνες, καθώς υπήρξε σημαντική διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα. Ο ατζέντης του παίκτη, ο γνωστός Ζόρζε Μέντες, είναι σκληρός διαπραγματευτής και οι απαιτήσεις του έκαναν εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση την παραμονή του παίκτη, παρά τη δεδομένη επιθυμία του πελάτη του να παραμείνει στο «Καμπ Νόου».

Ωστόσο, η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών να συνεχίσουν μαζί φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνει στη Βαρκελώνη ο παίκτης.

Ο Σεμέδο είναι στη Βαρκελώνη τρία χρόνια και στην ουσία είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνι Άλβες στην ομάδα. Παρόλο που την πρώτη διετία ήταν αρκετά ασταθής, τη φετινή σεζόν έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και είναι βασικός και αναντικατάστατος στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας του Κίκε Σετιέν. Είναι μάλιστα ένας από τους πλέον σταθερούς παίκτες των «μπλαουγκράνα» τη φετινή ιδιόμορφη-λόγω κορωνοϊού- σεζόν, καθώς μετράει ήδη 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x