Ελλάδα

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παναθηναϊκό με Γρηγοροπούλου

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού ανανέωσε τη συνεργασία του για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 με τη νεαρή αμυντικό Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου.

Παίκτρια του Παναθηναϊκού στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών θα είναι και τη φετινή χρονιά η αμυντικός Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών την Τρίτη(9/08). Τη σεζόν που πέρασε κατόρθωσε να κερδίσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία με το νεοσύστατο ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η τοποθέτηση της νεαρής αθλήτριας:

?Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Η νεαρή αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα» και τη νέα χρονιά ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Σε δήλωσή της στο σάιτ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η Γρηγοροπούλου είπε: «Μεγάλη μου τιμή και χαρά να βρίσκομαι ακόμα μια χρονιά στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ?για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος στην Α’ Εθνική».



Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x