Κύπρος

Αναστασίου: «Οι παίκτες το πιστεύουν - Από αύριο… βούρδουλας και φάπες»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το ματς της Ομόνοιας με την Ανόρθωση.

Ευχαριστημένος έμεινε από την εμφάνιση της Ομόνοιας με την Ανόρθωση ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά μίλησε για:
-το ματς με την Ανόρθωση: «Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα. Προερχόταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Άρη και ήταν σημαντικό για εμάς να έχουμε πειθαρχεία και όταν κρατούσε μπάλα η Ανόρθωση να κάνουμε τα πράγματα που τους είπα. Τα παιδιά άρχισαν και πιστεύουν και το απολαμβάνουν. Όλοι τους είναι θετικοί. Στο λάθος ο ένας βοηθάει τον άλλο. Νομίζω πως αν τρέξω πίσω στο παιχνίδι δεν απειληθήκαμε από την Ανόρθωση. Ο κόσμος βλέπει την ομάδα και την πιστεύει. Θέλουμε να πάμε βήμα-βήμα. Βλέπουμε το επόμενο ματς πλέον».

- το αν έδωσε έμφαση στην ψυχολογία ή στην τακτική: «Και στα δύο. Πάνω από όλους είναι η ομάδα. Όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοικτή να το συζητήσουμε. Το απολαμβάνουν, το ευχαριστούνται και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Είχαν άριστη συμπεριφορά, τους αξίζουν συγχαρητήρια αλλά για σήμερα γιατί θα πέσουν… βούρδουλας και φάπες από αύριο».

-τον Μπέζους: «Το ήθελε το γκολ, το έψαξε αλλά δεν το βρήκε. Είχε τρία δοκάρια. Είναι ποιοτικός και σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Θέλουμε να είναι καλά γιατί έχει κάτι το απρόβλεπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x