Europa League

Αναστόπουλος: «Έπρεπε να το πάει στα πέναλτι ο Ολυμπιακός»

Την άποψη πως από τη στιγμή που ξέμεινε από δυνάμεις, ο Ολυμπιακός έπρεπε να επιδιώξει το ματς να πάει στα πέναλτι κόντρα στην Άντερλεχτ, εξέφρασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αναστόπουλος.

Καλύτερη μεσοαμυντική οργάνωση και λιγότερα ρίσκα έπρεπε να έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του βλέποντας πως ξεμένει από δυνάμεις, προκειμένου να πάει το ματς με την Άντερλεχτ στα πέναλτι. Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως δεν υπάρχουν διοικητικές ευθύνες καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε αρκετές μεταγραφές στην ομάδα.

Αναλυτικά, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον Γιώργο Χελάκη για:

-τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού: «Σε ένα παιχνίδι δεν σημαίνει πως επειδή δεν σκοράρεις πρέπει να χάσεις. Το θέμα είναι πως σε ένα καθοριστικό ματς δεν βρέθηκε η ομάδα σε καλή μέρα και οι τραυματισμοί βασικών παικτών, όπως του Πάρντο, του Ντουρμάζ και του Σιόβα, έπαιξαν το ρόλο τους. Τα γκολ ήρθαν από την πλευρά του Μαζουακού. Ο Φορτούνης δεν έχει επιστροφές κι έτσι πολλές φορές έμενε ένας εναντίον δύο. Ο Τσόρι είναι παίκτης ψυχολογίας, μου δίνει την αίσθηση πως ήθελε να ξεκινήσει. Στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο πρώτο 25λεπτο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Όπως και στο πρώτο ματς, ωστόσο, δεν είχε συνέχεια. Στο πρώτο ματς δέχτηκε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος χθες φαινόταν πως η Άντερλεχτ ήταν πιο κοντά στο να φτάσει σε γκολ, παρά ο Ολυμπιακός. Η Άντερλεχτ δεν είναι κακή ομάδα και φαινόταν πιο φρέσκια από τον Ολυμπιακό».

-το αν διέκρινε πρόβλημα φυσικής κατάστασης: «Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες αν υπήρχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης ή έπρεπε να παίξει ο Κασάμι. Ο Σίλβα είπε πως ο Κασάμι καθυστερεί το παιχνίδι και κάνεις λάθη. Σε αυτό επίπεδο όταν κάνεις ένας λάθος το πληρώνεις. Θα πω μόνο πως θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να είναι πιο οργανωμένος στην άμυνα και στο κέντρο για να πάει το ματς στα πέναλτι, όπου με τον Ρομπέρτο θα είχε πλεονέκτημα».

-το αν το υλικό της ομάδας είναι επαρκές: «Τι άλλο να κάνει ο Μαρινάκης; Δεν πήρε τόσους παίκτες; Δεν πήρε τρία σέντερ φορ, τον Ιντέγε, τον Φινμπόγκασον και τον Πουλίδο; Να πάρει και τέταρτο; Τέσσερα εξτρέμ πήρε, πόσα να πάρει; Έχει κάνει επενδύσεις με το παραπάνω και το καλοκαίρι θα ξανακάνει. Όλοι κάνουν λάθη. Δεν έχει ανάγκη από δικηγόρους ο κ. Μαρινάκης».

-την πορεία του Άρη: «Ο Άρης θα πετύχει το σκοπό του. Ο κόσμος να κάνει υπομονή και να μην ανησυχεί. Δεν φοβάμαι κανέναν, μόνο το Θεό. Δεν γίνονται όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Ο Άρης είναι με το ενάμιση πόδι στη Β’ Εθνική, 2-3 νίκες χρειαζόμαστε για να ανέβουμε και μαθηματικά. Κάναμε μια ομάδα Β’ Εθνικής στη Γ’ Εθνική και θέλουμε τώρα στη Β’ Εθνική να κάνουμε μια ομάδα Σούπερ Λίγκας. Δεν είπα πως θα κάνουμε περίπατο. Ο κόσμος του Άρη έχει στενοχωρηθεί και κουραστεί με αυτή την κατάσταση. Βλέπει ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια. Ποια ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα για να έχουμε απαιτήσεις από τον Άρη. Ο κ. Καρυπίδης κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε όταν πρέπει να κάνουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του Άρη και να πετύχουμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x