Stoiximan Super League

Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός έχει πάλι τον πρώτο λόγο στην Ελλάδα»

Φαβορί για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα θεωρεί τον Ολυμπιακό ο Νίκος Αναστόπουλος.

Προβάδισμα για να κάνει το… repeat στην Super League δίνει στον Ολυμπιακό ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος φορ μίλησε για τους διεκδικητές του τίτλου και την προσπάθειά τους στην Ευρώπη, αλλά και την αποστολή που έχει αναλάβει να επαναφέρει στα «σαλόνια» την Καλαμάτα.

Αναλυτικά, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον Γιάννη Καραλή για:

-τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο και φέτος στην Ελλάδα. Μπορεί να φεύγουν κάποιοι παίκτες, αλλά οι αντικαταστάτες που παίρνει ο κ. Μαρινάκης είναι αν όχι καλύτεροι ισάξιοι εκείνων που αποχωρούν. Πιστεύω πως θα περάσει την Ομόνοια, νομίζω πως θα τα κατάφερνε ακόμη κι αν δεν είχε βάλει το δεύτερο γκολ ο Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις».

-τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Και στο πρώτο ματς αν είχε μπει το πέναλτι θα είχε διαφορετική εξέλιξη η αναμέτρηση στη Ρωσία. Θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο, αν και είναι ασταθής και έχει κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή του».

-την ΑΕΚ: «Η αποστολή της ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ είναι πολύ δύσκολη. Οι γερμανικές ομάδες δεν καταλαβαίνουν ούτε από κορωνοϊό, ούτε από τίποτα. Θέλω να πιστεύω πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη από χθες και θα το παλέψει».

-τους στόχους της Καλαμάτας: «Θέλουμε να επαναφέρουμε την Καλαμάτα εκεί που αξίζει βάσει της ιστορίας της. Στόχος είναι η άνοδος, αλλά αυτό δεν γίνεται στα λόγια. Έχουμε όλοι υποχρέωση να συμβάλλουμε ο καθένας από τη θέση του για να γυρίσουμε στη φυσική μας θέση. Έχουμε έναν κορμό 7-8 από πέρσι και με κάποιες προσθήκες θα είμαστε έτοιμοι».



Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x