Stoiximan Super League

Ανασύνταξη και αλλαγές στον Ολυμπιακό

Στην… άκρη η Ντιναμό και φουλ για ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς και κάνει focus στο ντέρμπι με την Ένωση, στο οποίο ο Μαρτίνς θα φρεσκάρει την 11άδα του.

Και τώρα ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός βάζει στον «πάγο» την κόντρα του με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League και επικεντρώνεται στο ντέρμπι της Κυριακής (17/02, 19:30) με την Ένωση στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους» και να βελτιώσουν την εικόνα τους έπειτα από την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (ήττα με 3-1) και αυτή με την Ντιναμό Κιέβου, όπου ομολογουμένως κινήθηκαν κάτω από τα δικά τους στάνταρ.

Την ώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ξεκάθαρο με την ομιλία του στα αποδυτήρια αμέσως μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη ότι θέλει ανάκαμψη άμεσα, ζητώντας νίκη επί της ΑΕΚ και πρόκριση στους «16» του Europa League.

Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», που έδειξαν να μένουν από δυνάμεις στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Ντιναμό. Ο Κούτρης αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και λογικά ο Τοροσίδης θα βρεθεί δεξιά αντί του Γιασίν Μεριά που κάλυψε τις προάλλες το κενό του τραυματία, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή την Πέμπτη, θα βρεθεί πιθανόν στο ένα «φτερό», ενώ ίσως να πάρει ανάσες ο Ντάνιελ Ποντένσε, με τον ανεβασμένο, Ζιλ Ντίας, να παραμένει στο αρχικό σχήμα σε αυτήν την περίπτωση. Θέση διεκδικεί ο Γιώργος Μασούρας.

Μένει να φάνει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί στο ματς του Europa League και είχε… βενζίνη στο ντεπόζιτο για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο. Πράγμα πολύ λογικό έπειτα από την απουσία του από αρκετές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών λόγω τραυματισμού. Δεν αποκλείεται, εφόσον δεν ξεκινήσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού, να παίξει με 4-4-2 η ομάδα του Πειραιά με τον Σολδάνο να είναι ο ένας εκ των δύο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x