Κύπρος

Ανατροπή και νίκη για ΑΠΟΕΛ

Στο δεύτερο ημίχρονο το γύρισε ο ΑΠΟΕΛ και «διέλυσε» με 4-2 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, σε ένα εξ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Δεν τον λυπήθηκε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε με τεσσάρα (4-2) τη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, παρόλο που οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με ένα τέρμα στο 15ο λεπτό.

Ο Ακόστα μόλις στο 15’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, ο ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μέρος του αγώνα, έκανε την ανατροπή και στο 48’ με γκολ του Σόουζα έφερε στα ίσια το ματς, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Μερκής έκανε το 2-1. Ασταμάτητοι οι γηπεδούχοι, όταν ο Αλ-Τάαμαρι στο 78’ έκανε το 3-1 και στο 86’ ο Χαλένιους πέτυχε το 4ο γκολ για την ομάδα του, γράφοντας το 4-1. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός έγαλε αντίδραση και στο 90+2 ο Ζαχαρίου έκανε το τελικό 4-2, στο εξ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Σόουζα, Μάτιτς (55' Άλεφ), Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Εφραίμ, Πάβλοβιτς (46' Χαλένιους)

Ολυμπιακός: Μπάιζα, Ψάλτης, Νάνι, Σαμπίνια, Κίκο, Ενόχ (63' Αγιτέ), Ακόστα, Οικονομίδης, Ροτζέριο, Κα (63' Ζαχαρίου), Ντουβεντρού

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x