Stoiximan Super League

Ανδρούτσος: «Είμαι έτοιμος να αρπάξω κάθε ευκαιρία στον Ολυμπιακό»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος πήγε εξαιρετικά ως δεξί μπακ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου.

Σημαντική νίκη χαρακτήρισε αυτή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ο Θανάσης Ανδρούτσος (0-1), ενώ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει ανά πάσα στιγμή και σε όποια θέση του ζητηθεί.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, είχαμε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι κάτι που δουλεύεται και πιστεύω πως στα επόμενα ματς θα έρθουν κι άλλα γκολ. Η συγκέντρωση είναι το παν σε τέτοια ματς, με μυαλό να διαβάζουμε το παιχνίδι και να χτυπάμε εκεί που πρέπει. Σκοράραμε ένα λεπτό πριν τελειώσει το ημίχρονο, σε ένα σημαντικό σημείο», τόνισε.

Για τη δική του παρουσία ως δεξί μπακ, είπε: «Νιώθω πολύ ωραία, είμαι εδώ για να αρπάξω κάθε ευκαιρία, όπου κι αν παίξω και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσω το 100%, όπου κι αν χρησιμοποιηθώ».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο την προσεχή Τετάρτη ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, να πάμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη. Δεν λέει κάτι η διαφορά. Πρέπει να νικήσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x