Κύπρος

Ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ ο Αυγουστή

Την πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή στη θέση του προπονητή ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Νέος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλαβε κι επίσημα τα ηνία της ομάδας αντικαθιστώντας τον Σάββα Πουρσαϊτίδη που απολύθηκε μετά τη συντριβή με 4-0 από την Πάφο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του θα είναι μονοετούς διάρκειας.

«Ήρθα για να πετύχω. Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να προπονήσεις και να καθοδηγήσεις την πιο επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου, την αρπάζεις αμέσως. Θα δουλέψω για να κερδίσω τον σεβασμό των οπαδών. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου και νιώθω έτοιμος για την πρόκληση που μου έδωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ για την επιλογή του. Θα κριθούμε όλοι στο γήπεδο και στις αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε στην ζωή του κάθε ΑΠΟΕΛίστα», ανέφερε.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή. Στο προπονητικό επιτελείο θα προστεθούν επίσης ο Περικλής Παπαπαναγής και ο Ιωακείμ Ιωακείμ.

Η συμφωνία με τον κ. Αυγουστή είναι μονοετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Καλωσορίζουμε τους Σωφρόνη Αυγουστή, Περικλή Παπαπαναγή και Ιωακείμ Ιωακείμ στον Αρχάγγελο και τους ευχόμαστε να πανηγυρίσουν τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x