Ισπανία

«Ανεπιθύμητος» στη Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ

Ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Mundo Deportivo δείχνει ότι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να επιστρέψει στο Καμπ Νου ο Βραζιλιάνος σταρ.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη στιγμή που ο Νεϊμάρ άφησε τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τότε οι Καταλανοί είχαν βάλει στα ταμεία τους πάνω από 200 εκατ. ευρώ με την παραχώρηση του Βραζιλιάνου σταρ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αποδώσει τα αναμενόμενα στην πόλη του φωτός.

Σήμερα η «Mundo Deportivo» δημοσιεύει μία δημοσκόπηση, στην οποία ρωτά τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» αν θα ήθελαν να επιστρέψει ο Νεϊμάρ στην καταλανική πρωτεύουσα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως σε ποσοστό 80,66% οι φίλοι της ομάδας δεν θέλουν να γυρίσει ο Βραζιλιάνος, ενώ μόλις το 14,33% λέει «ναι» και 5% συγκεντρώνουν τα «Δεν ξέρω, δεν απαντώ»!

Μάλιστα, σε επόμενη ερώτηση αν θα ήθελαν τον Νεϊμάρ ή τον Κιλιάν Εμπαμπέ, το 81,33% θα ήθελε τον ταλαντούχο Γάλλο επιθετικό και το 9,66% τον πρώην άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x