Oλλανδία

Άνετα η Φέγενορντ, ξέφυγε από τον Αγιαξ η Αλκμααρ

Με άνεση στο δεύτερο ημίχρονο, η Φέγενορντ νίκησε 2-0 στην έδρα της Αλμερε Σίτι για την 23η αγωνιστική της Eredivisie και ξαναμείωσε στο -10 από την κορυφή και την Αϊντχόφεν.

Όσο μπορεί προσπαθεί να πιέσει την Αϊντχόφεν η Φέγενορντ. Η ομάδα του Ρότερνταμ νίκησε 2-0 στην έδρα της Αλμερε Σίτι για την 23η αγωνιστική της Eredivisie, μείωσε στο -10 από την πρωτοπόρο στη δεύτερη θέση και διατήρησε το +8 από την τρίτη Τβέντε στην προσπάθεια για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας τους γηπεδούχους στη μέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά την ομάδα του Εσεντε, νίκησε άνετα εκεί 3-0 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και διατήρησε τη διαφορά από τη δεύτερη και την τέταρτη θέση, ελπίζοντας για τη συμμετοχή στο επόμενο Europa League κι αφήνοντας τους φιλοξενούμενους σταθερά, πάντως, στην προνομιούχο εξάδα.

Ξέφυγε με +6 από τον Αγιαξ η Αλκμααρ, επικρατώντας εντός έδρας 2-0 του «Αίαντα», που παραμένει στη ζώνη του Europa Conference league, αλλά δυσκόλεψε την υπόθεση Europa League. Ασίστ του Βαγγέλη Παυλίδη στο πρώτο γκολ της ΑΖ.

«Ανάσα» για τη Φίτεσε, η οποία νίκησε 2-1 στην έδρα της Εξέλσιορ και μείωσε τη διαφορά τους στο -5 στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.



Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (23/02)
Ουτρέχτη-Χεράκλες 1-0

Σάββατο (24/02)
Βάαλβαϊκ-Φορτούνα Σιτάρντ 0-1

Τσβόλε-Αϊντχόφεν 1-7

Ναϊμέγκεν-Σπάρτα Ρότερνταμ 2-0

Κυριακή (25/02)
Εξέλσιορ-Φίτεσε 1-2

Αλμερε Σίτι-Φέγενορντ 0-2

Τβέντε-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 3-0

Άλκμααρ-Άγιαξ 2-0

Φόλενταμ-Χέρενφεν 0-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x