Πρώτη, χωρίς συγκάτοικο είναι και πάλι στην κορυφή της Serie A, καθώς πέρασε με 2-0 από την έδρα της Έμπολι για την 10η αγωνιστική και ξέφυγε τρεις πόντους από την Ρόμα, που νωρίτερα είχε χάσει με το ίδιο σκορ από τη Νάπολι.
Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν για περίπου μια (αγωνιστική) ώρα, αλλά ήρθε η λύτρωση από τον Αντρέα Πίρλο, που στο 61’ σκόραρε με τον… γνώριμο του τρόπο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Το παιχνίδι καθάρισε ο Μοράτα έντεκα λεπτά αργότερα, κάνοντας το 2-0 και οι πρωταθλητές πλέον στρέφονται στο εντός έδρας ματς της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Champions League.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Τονέλι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Empoli vs Juventus (0-2) Full Highlights 01/11... από rubin7190
Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ο Ογκμπόνια καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Λιχτστάινερ. Ο Ιταλός αμυντικός είχε αγωνιστεί για 77 λεπτά στο ματς του Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά η 10η αγωνιστική
Σάββατο, 1/11
Νάπολι - Ρόμα 2-0
(3' Ιγκουαΐν, 85' Καγεχόν)
Έμπολι - Γιουβέντους 0-2
(61' Πίρλο, 72' Μοράτα)
Πάρμα - Ίντερ (21:45)
Κυριακή, 2/11
Κιέβο - Σασουόλο (16:00)
Σαμπντόρια - Φιορεντίνα
Τορίνο - Αταλάντα
Ουντινέζε - Τζένοα
Μίλαν - Παλέρμο (21:45)
Δευτέρα, 3/11
Τσεζένα - Βερόνα (20:00)
Λάτσιο - Κάλιαρι (22:00)
Η επόμενη αγωνιστική (11η)
Σάββατο, 8/11
Σασουόλο-Αταλάντα (19:00)
Σαμπντόρια-Μίλαν (21:45)
Κυριακή, 8/11
Κάλιαρι-Τζένοα (13:30)
Κιέβο - Τσεζένα (16:00)
Έμπολι-Λάτσιο
Γιουβέντους-Πάρμα
Παλέρμο-Ουντινέζε
Φιορεντίνα-Νάπολι (19:00)
Ίντερ Βερόνα (21:45)
Ρόμα-Τορίνο
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






