Ιταλία

Ανιέλι: «Η Γιουβέντους εκβιάζεται από τους οργανωμένους της»

Ο μεγαλομέτοχος της Γιουβέντους, Αντρεά Ανιέλι, ισχυρίζεται ότι οι «μπιανκονέρι» εκβιάζονται από τους οργανωμένους της ομάδας, με σκοπό οι τελευταίοι να πάρουν δωρεάν εισιτήρια.

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ της διοίκησης της Γιουβέντους και των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου.

Μετά τις συλλήψεις 12 ατόμων που κατείχαν ηγετικά πόστα σε συνδέσμους οργανωμένων της ομάδας, με κατηγορίες για εκβιασμούς, ξέπλυμα χρήματος, βία και διακίνηση ναρκωτικών που έγιναν τη Δευτέρα από την ιταλική αστυνομία, ήρθε τώρα ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος των Πιεμοντίνων, Αντρέα Ανιέλι, να δηλώσει πως οι οργανωμένοι εκβιάζουν το σύλλογο, για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους.

Σκοποί που κυρίως έχουν στόχο, η διοίκηση της ομάδας να δώσει δωρεάν εισιτήρια στην πλευρά των οργανωμένων.

Συγκεκριμένα, ο Ανιέλι δήλωσε στους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση: « Η Γιουβέντους είναι αναγκασμένη να τηρήσει τις απαιτήσεις των οργανωμένων, φοβούμενη τυχόν αρνητικές συνέπειες όπως ρατσιστικά συνθήματα και άλλες ενέργειες που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε πρόστιμα, τιμωρίες ή ακόμα και κλείσιμο της «Curva», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της «Γηραιάς Κυρίας».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου μεταξύ Γιουβέντους και Βερόνα στο Τορίνο είναι πιθανό να αναβληθεί, εξαιτίας της διαχρονικής κόντρας που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα. Παράλληλα και η αστυνομία του Τορίνο εκφράζει τους φόβους της για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x