Ισπανία

Ανησυχούν και στην Μπαρτσελόνα για τον ενδεχόμενο αποκλεισμό της Αργεντινής

Τα ισπανικά ΜΜΕ τα οποία πρόσκεινται στην ομάδα της Καταλονίας παραδέχονται ότι οι διοικούντες την Μπάρτσα ανησυχούν έντονα για τον Μέσι εάν η Αργεντινή δεν μπορέσει να δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ.

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Μπαρτσελόνα για το «πώς» μπορεί ένας αποκλεισμός της Αργεντινής από το Μουντιάλ να επηρεάσει τον Μέσι.

Τα ΜΜΕ τα οποία εδρεύουν στην Καταλονία και ασχολούνται περισσότερο με την Μπάρτσα παραδέχονται ότι στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης αλλά και στο τεχνικό επιτελείο εκφράζονται φόβοι για το ενδεχόμενο που η Αργεντινή δεν μπορέσει να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Όπως αναφέρουν και άλλες αποτυχίες της εθνικής του ομάδας ο Μέσι είχε εμφανιστεί αρκετά στεναχωρημένος. Φέρνουν ως παραδείγματα τρεις περιπτώσεις, τρεις χαμένους τελικούς: Του Μουντιάλ 2014 με την Γερμανία και τους δύο με την Χιλή για το Κόπα Αμέρικα.

Ωστόσο όπως επισημαίνουν σε αυτά τα δημοσιεύματα και στις τρεις περιπτώσεις υπήρχε η δυνατότητα να πάει διακοπές ο Μέσι να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί από τις αποτυχίες.

Κάτι που όμως δεν είναι δυνατό να συμβεί τώρα με αποτέλεσμα η ανησυχία στην Μπαρτσελόνα να είναι αρκετά μεγάλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x