Stoiximan Super League

Ανοίγει τον «χορό» των ανανεώσεων ο Παναθηναϊκός

Χωρίς –προς το παρόν- να έχει προκύψει συμφωνία συνεχίζονται οι συζητήσεις Παναθηναϊκού-Κουτρουμπή για την ανανέωση της συνεργασίας τους – Έρχεται επιβράβευση για Μολέντο, Λέτο, σιγουριά για Μπεργκ.

Τη στιγμή που οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκαν, σε πρώτο πλάνο μπαίνε ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας, εκπονημένος φυσικά από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι το «αφεντικό» του αγωνιστικού τμήματος.

Στο πλαίσιο της άμεσης διεκπεραίωσης της επόμενης μέρας, σε προτεραιότητα βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Κουτρουμπή, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2017, με συνέπεια από την 1η Ιανουαρίου να έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, καθώς πρόκειται και για μια ιδιάζουσα περίπτωση, με τον παίκτη να αποτελεί μέλος της μεταβατικής περιόδου με μικρά συμβόλαια. Συγκεκριμένα, ο παίκτης αμείβεται με 100.000 ευρώ ετησίως, ενώ η πρόταση του «τριφυλλιού» για ανανέωση αγγίζει 250.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, «τρέχει» κανονικά υπόθεση ανανέωσης του Μάρκους Μπεργκ και παρά τη μικρή διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό, εκφράζεται η σιγουριά ότι ο Σουηδός θα ανανεώσει μέχρι το 2019 και θα γίνει ο υψηλότερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Κουτρουμπής και Μπεργκ, όμως δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις που απασχολούν, καθώς αναμένεται πρόταση-επιβράβευση για την απόδοσή του στον Μολέντο που αμείβεται με 400.00 ευρώ και θα δει τις αποδοχές του να αυξάνονται, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η πρόθεση παραμονής του Λέτο, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x