Αγγλία

«Άνοιγμα» του Βιδάλ προς Κόντε και Τσέλσι

Η φημολογία που τον θέλει να τον αποκτά ο Κόντε στην Τσέλσι είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη. Και ο Αρτούρο Βιδάλ φρόντισε να την κάνει μεγαλύτερη...

Ο Αρτούρο Βιδάλ έχει αγωνιστεί και στην Γιουβέντους υπό των εντολών του Αντόνιο Κόντε. Και δεν έχει πρόβλημα να το κάνει πάλι.

«Το έχω πει πολλές φορές. Εάν πάω στον πόλεμο θα ήθελα να είμαι μαζί με τον Κόντε. Θα δούμε τι θα γίνει», ήταν η ατάκα του Χιλιανού άσου ως απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους.

Μια απάντηση η οποία κατά πολλούς μπορεί να αποτελέσει και «πάσα» ή «άνοιγμα» προς την πλευρά του Ιταλού προπονητή για να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και να είναι και πάλι μαζί, αυτή την φορά στην Τσέλσι.

Πρόκειται για μια συνέχεια της έντονης φημολογίας που θέλει τον Αντόνιο Κόντε να έχει αποφασίσει, ήδη, να συνεργαστεί και πάλι με κάποιους παλιούς παίκτες που είχε στη θητεία του στη Γιουβέντους.

Ανάμεσα τους είναι και ο Βιδάλ, ο οποίος με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» και τον Κόντε στον πάγκο κατέκτησε τρια σερί πρωταθλήματα Ιταλίας.

Ο Βιδάλ έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι και το 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x