Κύπρος

Νίκες ελπίδας για ΑΕΛ και Απόλλωνα

Η ΑΕΛ νίκησε 2-1 την Ανόρθωση και ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας και παρέμειναν σε τροχιά τίτλου.

Ζωντανές τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στο κυπριακό πρωτάθλημα διατήρησε ο Απόλλων Λεμεσού. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πέρασε από το Μακάρειο, επικρατώντας 2-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Έτσι, έφτασε τους 62 βαθμούς και μείωσε στους 4 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ομόνοια, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική. Από την άλλη, οι «μαυροπράσινοι» γνώρισαν μια ακόμη ήττα και παρέμειναν στην 6η θέση και στους 37 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε ο Γκεριέ στο 39’, με τον Νταμπό να διαμορφώνει στο 59’ το τελικό αποτέλεσμα.

Σε τροχιά τίτλου παρέμεινε και η ΑΕΛ, που επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ομόνοια. Η ομάδα της Λεμεσού νίκησε με τη σειρά της με 2-1 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έφτασε επίσης τους 62 βαθμούς, που την κρατούν στο -4 από την κορυφή. Η «Κυρία», από την πλευρά της, παρέμεινε στους 53 βαθμούς και χωρίς νίκη μετά από 4 παιχνίδια στα πλέι οφ. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μαέ, που άνοιξε το σκορ στο 12’ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 43’. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μείωσε ο Κβιλιτάια. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μανιά στο 83’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε κι έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική των πλέι οφ:

Πέμπτη 18/3
Ομόνοια-ΑΕΚ Λάρνακας 1-0
(70’ Τζιωνής)

Κυριακή 21/3
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Απόλλων Λεμεσού 0-2
(39’ Γκεριέ, 59’ Νταμπό)

Ανόρθωση-ΑΕΛ Λεμεσού 1-2
(45’+4’ Κβιλιτάια - 12’, 43’ Μαέ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x