Κύπρος

Ανόρθωση: Αγωνιούν στη Λα Κορούνια για Ουζόχο

Εμπλεκόμενη στο θέμα Φράνσις Ουζόχο είναι η Ντεπορτίβο, καθώς έδωσε τον νεαρό τερματοφύλακα δανεικό στην Ανόρθωση να πάρει παιχνίδια, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας, Φράνσις Ουζόχο, παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο δανεικός στην Ανόρθωση από τη Ντεπορτίβο.

Ωστόσο, η αμφισβήτηση στο πιστοποιητικό υγείας του ήταν η αφορμή να τιμωρηθεί η ομάδα με αφαίρεση 9 βαθμών από την Κυπριακή Ομοσπονδία.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντεπορτίβο, Καρμέλο Ντελ Πόθο, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Marca εξέφρασε την απογοήτευση του ισπανικού συλλόγου για τις εξελίξεις: «Ο ποδοσφαιριστής μας περιμένει να βγάλει νέα άδεια για να αγωνιστεί. Είναι τιμωρημένος για μια αγωνιστική, όμως δεν είναι βέβαιο για το πότε θα δικαιούται να παίξει πάλι» ανέφερε αρχικά ο Ντελ Πόθο και συνέχισε:

«Οι εκπρόσωποι του παίκτη πρέπει να σκεφτούν πολύ τις κινήσεις που θα κάνουν. Ο ίδιος ο Ουζόχο ζήτησε να φύγει από την Έλτσε γιατί ήθελε να πάει κάπου όπου θα έπαιρνε χρόνο στα πόδια του και τώρα κινδυνεύει να πετάξει τέσσερις μήνες χωρίς να αγωνίζεται».

Επιμέλεια: Γιώργος Κυπραίος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x