Κύπρος

Τεράστια γκέλα για την Ανόρθωση

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Ανόρθωση που έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακα. Σημαντικό διπλό για τη Δόξα η οποία πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ (1-2).

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Ανόρθωση. Η «Κυρία» έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακα, με τους φιλοξενούμενους παρότι έπαιζαν από νωρίς με παίκτη λιγότερο να μένουν όρθιοι και να παίρνουν σπουδαίο βαθμό.

Ο Σαραβάνια άφησε τον Ακρίτα με δέκα παίκτες στο 10’, με τον Κορρέα στο 29’ να βάζει μπροστά στο σκορ την Ανόρθωση με ωραία κεφαλιά. Τελικά, μετά την εξέταση του VAR το γκολ δεν μέτρησε με το 0-0 να μένει ως το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Ραμίρες στο 48’ έκανε το 1-0 για τον Ακρίτα, με τους γηπεδούχους στο 51’ να κάνουν το 1-1 με τον… Ραμίρες ξανά να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τις δυο ομάδες να φεύγουν ισόπαλες (1-1) για την 4η αγωνιστική.

Μεγάλο «διπλό» για τη Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία πέρασε από την έδρα της ΑΕ Λεμεσού με 2-1. Ο Αντενόν άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’, για να έρθει ο Μπεραχίνο στο 61’ να κάνει το 1-1 ύστερα από εκτέλεση πέναλτι. Ο Μπένι τελικά στο 77’ έγραψε το τελικό 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στη Δόξα Κατωκοπιάς, φτάνοντας τους 7 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ΑΕΛ έμεινε στον έναν.

Η 4η αγωνιστική:

Πέμπτη 15/09
Άρης Λεμεσού-Καρμιότισσα 1-2

Παρασκευή 16/09
ΑΕ Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς 1-2
Ανόρθωση-Ακρίτας Χλώρακα 1-1

Σάββατο 17/09
Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Κυριακή 18/09
Νέα Σαλαμίνα-Απόλλωνα Λεμεσού (19:00)
Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)
Ομόνοια-Ένωση Παραλιμνίο (20:00)

Η 5η αγωνιστική:
ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Λεμεσού
Καρμιότισσα-Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ακρίτας Χλώρακα-Άρης Λεμεσού
ΑΕΚ Λάρνακας-Ανόρθωση
Απόλλων Λεμεσού-Πάφος
Ένωση Παραλιμνίου-Νέα Σαλαμίνα
Δόξα Κατωκοπιάς-Ομόνοια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x