Κύπρος

Συμβιβάστηκαν με ισοπαλία στο... επεισοδιακό ντέρμπι Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

Σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι το οποίο σημαδεύτηκε από την αποβολή των δύο προπονητών Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 1-1 με τους γηπεδούχους να βγαίνουν κερδισμένοι παραμένοντας στην κορυφή.

Δύναμη, πάθος και... μοιρασιά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»! Σε ένα τρομερό ντέρμπι το οποίο σημαδεύτηκε από τη σύρραξη και την αποβολή των δύο προπονητών, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, έμειναν στο 1-1, με την «κυρία» να αναδεικνύεται ουσιαστικά... κερδισμένη, καθώς παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από πέντε αγωνιστικές στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Απόλυτα ισορροπημένο το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το πρώτο δεκάλεπτο να περνά χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. Στο 19' ήρθε η πρώτη αξιόλογη φάση από την οποία προέκυψε και το γκολ του αγώνα. Ο Ντογκαλά βγήκε από τα δεξιά επιχείρησε τη σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ουαρίς και τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Ο Κβιλιτάια, ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του ΑΠΟΕΛ.



Η Ανόρθωση πίεσε και στο 32' έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή με τον Φερέιρα να σκοράρει και το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ μέσω VAR! Eπτά λεπτά αργότερα η «κυρία» είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Καστέλ έπειτα από όμορφη ενέργεια του Ουαρίς, σούταρε, η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του Μπέλετς και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.



Νωρίτερα η Πάφος συνέχισε την ξέφρενη πορεία της διαλύοντας 4-0 την Δόξα Κατωκοπιάς και παρέμεινε στο κατόπι της Ανόρθωσης. Με άρωμα... Ελλάδας η νίκη της Πάφου αφού τα γκολ πέτυχαν οι Μπρούνο, Τάνκοβιτς και Ζάιρο.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 22/9
ΑΕ Ζακακίου-ΑΕΚ Λάρνακας 3-1

Σάββατο 23/9
Πάφος-Δόξα Κατωκοπιάς 4-0
(18,23' Mπρούνο, 22' Τάνκοβιτς, 52' Ζάιρο)

Εθνικός Αχνας-Καρμιώτισσα Πολεμιδίων 3-0
(27' Ηλία, 47' Ντε Ιριόνδο, 85' Πεχλιβάνης)

Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ 1-1
(45'+5' Φερέιρα-21' Κβιλιτάια)
Κυριακή 24/9
Απόλλων Λεμεσού-ΑΕ Λεμεσού 19:00

Οθέλλος Αθιένου-Νέα Σαλαμίνα

Δευτέρα 25/9
Ομόνοια-Αρης Λεμεσού 19:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x