Κύπρος

Βαθμός κορυφής για Απόλλωνα Λεμεσού

Έστω και με την ισοπαλία στην έδρα της Ανόρθωσης με 1-1, ο Απόλλων Λεμεσού βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από 11 αγωνιστικές στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων ήρθε 1-1 στη Λάρνακα με την Ανόρθωση στο δεύτερο σημαντικότερο ματς της 11ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και ανέβηκε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από τη δεύτερη ΑΕΚ Λάρνακας, παραμένοντας στο «κόλπο» της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και αφήνοντας την «Κυρία» στο -1 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και με τις δύο ομάδες να παίρνουν την πρώτη τους ισοπαλία στη φετινή διοργάνωση.

Στο 9', ο Φιλιώτης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Στορ πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Νταμπό κα αυτός με νέα κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 51΄, ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αμπαρτζουμιάν και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις, ο Ντέλετιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιοβάνοβιτς.


Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αραγιούρι (46' Αντωνιάδης), Ρισβάνης, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς (46' Ρουσιάς), Καλτσάς (67' Χριστοφή), Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος (70' Ιωάννου)

Απόλλων Λεμ. (Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ): Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Χαμάς (88' Αλεσάμι), Κατελάρης, Ρομπέρζ, Σπόλιαριτς (68' Ψύχας) (88' Ουέλινγκτον), Κολ, Ζράντι, Αλμπάνης (75' Βούκασιν Γιοβάνοβιτς), Στορ (68' Ίλιεφ), Νταμπό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x