Κύπρος

Θρίαμβος του Άρη κόντρα στην Ανόρθωση και στην κορυφή ο Απόλλων του Μιλόγεβιτς

Ανατροπή σκηνικού στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο κάτοχος του τίτλου, Άρη Λεμεσού, έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Ανόρθωσης, με τον Απόλλωνα να ανοίγει το «δώρο», ανεβαίνοντας στην κορυφή.

Μεγάλο «διπλό» για Άρη και κορυφή για Απόλλωνα στην Κύπρο.

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστική έληξε με θρίαμβο για την ομάδα της Λεμεσού, η οποία επικράτησε 3-2 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ την ίδια ώρα ο Απόλλων επικρατούσε 4-0 της Δόξας, με αποτέλεσμα να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Εκεί ήταν μέχρι πρότινος η «Κυρία».

Στο μεγάλο ματς της ημέρας, ο κάτοχος του τίτλου, Άρης, ο οποίος προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί της Ρέιντζερς στο Europa League, κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα πρώτα έντεκα λεπτά του αγώνα. Ο Γκομίς άνοιξε το σκορ στο 7’, παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από προσπάθεια του Μπαμπίκα, ενώ η Ανόρθωση έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο επόμενο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα στο 11’ έπειτα από λάθος του Κάργα και ο Μαγιαμπέλα έστειλε την μπάλα στην εστία του Μιχαήλ. Ο Τσίκο μείωσε στο 41’ μετά από ωραία προσπάθεια του Χαραλάμπους και η ισοφάριση ήρθε στο 66’ με τον Τζούλιου να σημειώνει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ.



Ο Άρης, ωστόσο, έκανε το 3-2 δύο λεπτά μετά, με τον Κακόριν να πιάνει γυριστό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στο σώμα του Φερέρ, με τη στατιστική υπηρεσία να το χρεώνει ως αυτογκόλ.

Την ίδια ώρα, ο Απόλλων Λεμεσού είχε τον Μαρκές σε μεγάλα κέφια, καθώς έκανε χατ-τρικ (71’, 81’, 89’) κόντρα στη Δόξα για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η οποία σκαρφάλωσε στην κορυφή. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Εκπολό στο 6ο λεπτό.



Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 06/10
Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα 2-0

Σάββατο 07/10
Οθέλλος-ΑΠΟΕΛ 0-1
Ομόνοια ΑΕΖ Ζακακίου 3-3
Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας 2-0

Κυριακή 08/10
Ανόρθωση-Άρης Λεμεσού 2-3
Απόλλων Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς 4-0
Εθνικός Άχνας-ΑΕ Λεμεσού 1-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x