Κύπρος

Γκερέρο και Καστέλ «καθάρισαν» για την Ανόρθωση!

Με τους Καστέλ και Γκερέρο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Ανόρθωση επικράτησε 3-1 του Εθνικού Άχνας στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Με το... δεξί στη νέα σεζόν μπήκε η Ανόρθωση που επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 3-1 του Εθνικού Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο πάτησε «γκάζι» στο δεύτερο μέρος και έφτασε εύκολα στο πρώτο τρίποντο της σεζόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κυανόλευκους» ήταν ο Καστέλ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 60' και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ (65', 85'), αλλά και να «σερβίρει» ένα ακόμα στον πρώην φορ του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Γκερέρο (62')! Το μόνο που κατάφερε να κάνει στο ματς ο Εθνικός ήταν να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 89ο λεπτό με τέρμα του Πεχλιβάνη.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Απόλλων Λεμεσού γκέλαρε απέναντι στον νεοφώτιστο Οθέλλο, μένοντας στο εντός έδρας 1-1 στο «Αλφαμέγα». Ο Σάγκα έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού στο 18', με τον Χριστοδούλου να απαντά στο 35' για το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x