Κύπρος

Πλησίασε στην εξάδα η Ανόρθωση

Σε ένα ενδιαφέρον ματς, η Ανόρθωση νίκησε 2-1 τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα για τη δέκατη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και πλησίασε την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Η Ανόρθωση νίκησε δύσκολα 2-1 από το πρώτο ημίχρονο τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα στο μοναδικό σαββατιάτικο ματς της δέκατης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και πλησίασε οριακά στην πρώτη εξάδα, όπου υστερεί στην ισοβαθμία με την ΑΕΛ, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει και ένα ματς λιγότερο.

Από την πλευρά της, η Νέα Σαλαμίνα έμεινε στο -1 από τις προνομιούχες θέσεις.

Στο 7’, ο Κίκο με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, αιφνιδίασε τον Μελίσσα και έκανε το 1-0.

Στο 14’, ο Κατσικάς πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, με τον Λόρια να αποκρούει ασταθώς και τον Άδωνη να παίρνει το ριμπάουντ κι, από κοντινή απόσταση, να ισοφαρίζει.

Στ 20’, ο Κίκο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Άδωνη μέσα στη περιοχή. Ο Κροάτης ρέφερι, Ιβάν Μπέμπεκ, μετά από παρέμβαση του VAR, υπέδειξε πέναλτι, με τον Σάμπο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-1.


Ανόρθωση (Μουνιόθ): Λόρια, Αντωνίου, Κορρέα, Μπαϊσίνιο, Κίκο, Σάμπο (65' Χρυσοστόμου), Ιωάννου (88' Λάζαρος), Πάντσεον, Φερέιρα (65' Χριστοφή), Κορέια (56' Γουαρίς), Ράντονιτς (56' Νινγκά)

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Κατσικάς, Μάντζεκ, Κλίμοβιτς (63' Μιγκελίτο), Φράγκος (63' Μαργκάσα), Τολεμές (55' Ντορεγκαράι), Οφόρι, Τιάγκο (46' Μποτεάκ), Φελίπε (78' Τσίκο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x