Κύπρος

«Γκέλα» για Ανόρθωση, διπλό πεντάδας για Απόλλωνα

Η Ανόρθωση έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον Απόλλωνα Λεμεσού να επικρατεί 1-0 στο Παραλίμνι.

Γκέλα που την κρατάει εκτός εξάδας για την Ανόρθωση. Η «κυρία» έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει έστω και με ματς περισσότερο στην πρώτη εξάδα και στη ζώνη των playoffs.

Το ματς είχε μεγάλη ένταση, φάσεις εκατέρωθεν αλλά και δυνατά μαρκαρίσματα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν με παίκτη λιγότερο στο 55’ λόγω αποβολής του Αντωνιάδη με δύο κάρτες σε διάστημα πέντε λεπτών. Παρόλα αυτά, τρία λεπτά μετά ο Ουάρντα έδωσε τη λύση στην ομάδα του και το προβάδισμα, το οποίο κράτησε μόλις ένα τέταρτο. Και αυτό διότι ο Κα Φαμπρίς στο 73’ σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Ο Απόλλων Λεμεσού από τη μεριά του κατάφερε να αποδράσει από το Παραλίμνι, επικρατώντας 1-0 της Ένωσης Νέων. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 49ο λεπτό με τον Ντιγκινί να δίνει τη λύση και τους φιλοξενούμενους να κρατάνε ως το φινάλε το υπέρ τους προβάδισμα για να πάρουν τη νίκη και να ανέβουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x