Κύπρος

Τεσσάρα της Ανόρθωσης στον Ολυμπιακό που… βυθίζεται!

Η Ανόρθωση επικράτησε εύκολα 4-1 του Ολυμπιακού Λευκωσίας, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Εύκολο απόγευμα είχε η Ανόρθωση η οποία επικράτησε 4-1 του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα βυθίστηκαν ακόμη περισσότερο και βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ο Γκερέρο στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Χριστοφή στο 36’ να γράφει το 2-0 για την Ανόρθωση. Ο Μπαϊσίνιο στο 53’ έκανε το 3-0, με τον Ντουρμισάι δυο λεπτά αργότερα να μειώνει σε 3-1. Ο Χριστοφή χτύπησε στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-1.

Από την άλλη, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα ήρθαν ισόπαλες 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι! Ο Ντέγοεστ στο 12’ άνοιξε το σκορ, με τον Ντορεγκαράι στο 26’ να κάνει το 1-1. Ο Τεϊσέιρα στο 33’ διπλασίασε τα τέρματα για την ΑΕΛ, με τον Μιλιτσεάνου στο 36’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 3-1. Ο Ντορεγκαράι ξαναχτύπησε στο 47’ για το 3-2, ενώ ο Τσίκο στο 59’ διαμόρφωσε το τελικό 3-3!

Με την ισοπαλία αυτή η ΑΕΛ βρίσκεται στην 3η θέση του β' γκρουπ με 45 βαθμούς, στην 2η με 48 η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x