Κύπρος

Με.. ψυχή πρωταθλήτριας απέδρασε από τη Λάρνακα η Ομόνοια

Έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο εμφανίστηκε η Ομόνοια, φεύγοντας με τεράστιο διπλό από την έδρα της Ανόρθωσης (0-2).

Με χαρακτήρα... πρωταθλήτριας, η Ομόνοια πέρασε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», επικρατώντας 2-0 της Ανόρθωσης για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ, αυξάνοντας πλέον τη διαφορά στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΛ Λεμεσού (έχει παιχνίδι λιγότερο).

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, παίζοντας το γνωστό της ποδόσφαιρο κατοχής με έμφαση στην άμυνα. Το σκορ άνοιξε ο Τιάγκο σε κομβικό σημείο του ματς, καθώς στο 44' ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε το 0-1 με κοντινή προβολή. Παρόμοιο σκηνικό και το δεύτερο ημίχρονο, με τους «πράσινους» να εξαργυρώνουν την ανωτερότητά τους στο 78ο λεπτό με κοντινή προβολή του Σέποβιτς.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ερμής Αραδίππου πανηγύρισε τεράστιας σημασίας νίκη στο ντεμπούτο του Δημήτρη Δασκαλάκη στην άκρη του πάγκου του, επικρατώντας 2-0 του ελλιπέστατου ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κατέβηκε με αρκετές απουσίες, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Με δύο γκολ σε καίρια σημεία του κάθε ένα ημιχρόνου (11', 90+1'), οι «φτεροπόδαροι» επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, πλησιάζοντας στο -4 τη σωτηρία. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την πρώτη ήττα του μετά από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x